Van jongs af aan ben ik bezig met tekenen en schilderen. Ik werk vanuit bewondering voor mooie kleuren, schoonheid van dingen die ik zie en het verlangen om daar mijn eigen toon aan te geven. Als een schilderij je laat nadenken, je steeds opnieuw laat kijken, prikkelt, nieuwsgierig of blij maakt dan ben ik tevreden.

Naast mijn gevarieerde loopbaan is het schilderen een passie gebleven die ik blijf voeden met opleidingen en cursussen. Op dit moment doe ik met veel plezier de academische jaren aan de kunstacademie in Alkmaar.

Mijn werk is vooral figuratief, liefst met een surrealistische twist. Deze manier van werken vind ik fijn omdat het mij vrij laat in mijn mogelijkheden.

Ik start met een opdracht, een idee en ga dan verder in vrije expressie. Het eindresultaat ligt dan ook niet van tevoren vast. Het blijft een verrassing.