6 oktober 2015 Judith Musch

De site www.judithmusch.nl is een feit!

6 oktober 2015 De site www.judithmusch.nl is een feit!

Waarom moest deze site er komen?

Het antwoord is: omdat ik eenvoudigweg niet anders meer kan.

Ik ben weer opnieuw begonnen met schilderen in een moeilijke periode in mijn leven.

Mijn  hersenen wilden na een hele lange  zeer overbelaste periode niet meer  doen wat ze altijd voor me deden.

Ik merkte dat  mijn concentratie en geheugen “hard hollend achteruit gingen”, ik was mijn snelle manier van denken, reageren en acteren kwijt, ik sliep niet meer en had kortom een dikke vette burn-out.

Ik sliep vaak 3 nachten achter elkaar niet, en was dan tot weinig meer in staat dan voor me uit staren als me een vraag werd gesteld. Schilderen kon ik nog WEL!!!

Schilderen gaf mij het gevoel dat ik toch nog iets goed kon doen en dat gaf net dat beetje energie dat ik zo hard nodig had. Eenmaal begonnen, bleven de ideeën voor nieuwe werken stromen en dat is zo gebleven. Ik moet daar dan iets mee en kan niet anders dan weer aan een nieuw schilderij beginnen.