The Colorfield Performance 2021

27 augustus 2021
Posted in Algemeen
27 augustus 2021 Judith Musch

The Colorfield Performance 2021

Toch in 1 dag gelukt!
kleine impressie van het geheel
Toch in 1 dag gelukt!
In mei dit jaar heb ik meegedaan aan de Colorfield Performance (The Colorfield Performance) Dit grote internationale buitenkunstproject in Park Lingezegen (adres: De Park 10, Elst, Over-Betuwe) is echt een leuk uitje om regelmatig eens te gaan kijken/wandelen/fietsen. Ik had mij er op verheugd een dagje lekker buiten aan mijn paneel te werken, maar we moesten ons werk in de tent doen, wegens zware regen en storm🙃 Dit project staat tot 30 september 2021, mijn paneel heeft nr 346, elke kunstenaar heeft een QR code bij zijn werk staan, waarop iets over het werk wordt verteld, kom kijken!