Who’s watching me?

2 december 2015
Posted in Algemeen
2 december 2015 Judith Musch

Who’s watching me?

The Watcher

The Watcher Schilderij door Judith MuschEen van mijn eerste werken is “the Watcher”, gemaakt met Oost-Indische inkt, op papier. Dit werk heb ik gemaakt op mijn 12e, en ik vond dat het een plek op de site verdiende. Het is de eerste van een serie  ideeën die  in mijn hoofd zitten voor schilderijen met eenzelfde thema, iemand die in de rol van toeschouwer naar iets kijkt.

 

 

Spuistraat Amsterdam

Spuistraat AmsterdamDit werk is een voorbeeld van zo’n werk uit bovengenoemde serie, alleen ben je als kijker de toeschouwer van een tafereel waarvan je zelf kunt bedenken wat er wel of niet gebeurt (is).

 

 

 

Live

live schilderij door Judith MuschOok in dit werk zijn er twee toeschouwers, ook al is dit met een surrealistisch tintje. De achterkant van de man op het werk is geïnspireerd op een foto van de zanger van de band “Live”, vandaar de titel;-)